پاسخ: مانیتور "LED 23 رو سیستمم کار میکنه؟ + مشاوره خرید مانیتور
نقل قول:
تو شیراز که خواستم یه مانیتور 22 سامسونگ بخرم گیرم نیومد. فقط ال.جی یه مدل 22 خوب بود که نگرفتم. میخوام ببینم ASUS که پیشنهاد کردید از نظر کیفیت و نیز طول عمر به پای سامسونگ و ال.جی میرسه؟ 22 اینچ به نظرتون بهتر باشه یا 23 اینچ؟ آخه میخوام صفحش بزرگ ولی در عین حال با کیفیت باشه.
دوست گرامی کارخانه تولیدی قطعات asus بیشتر از 7 ساله که فروخته شده و ایسوس الان چیزی نیست به جز یک واسطه
اکثر مانیتورهای با برند ایسوس تولیدی شرکت سامسونگ هستند که فقط با بسته بندی و لوگوی سفارشی تولید میشوند
از نظر کیفیت و طول عمر مانند محصولات سامسونگ خوب هستند
منظورم به این بود که امید جان مثل برند LG از کیفیت قطعات و همچنین طول عمربالایی برخوردار هست؟
نقل قول:
منظورم به این بود که امید جان مثل برند LG از کیفیت قطعات و همچنین طول عمربالایی برخوردار هست؟
الجی مخصوصا مدلهایی که فقط مونتاژ ایران هستند و شرکت داخلی دخل تصرفی به قسمت اینورتر یا پنل انجام نداده باشه بسیار خوب در اومدند از نظر کیفیتی . شما مدلهای XVISION رو ببین مشکلات پنل هم دارد هم مشکل اینورتر تغذیه . در کل نیما جان هم به این مسئله اشاره کرد مدل های شرکتی وارداتی گاهی از مدل های گارانتی های رسمی بهتر در میان
نقل قول:
اسوس از نظر کیفیت یکی از بهترین هاست . همون مدل 22 اینچ تهیه کنید .
نظرم روی این مدل هست ASUS VX228H
من گفتم LED میخوام. دو ماه پیش این مانیتوری که پیشنهاد کردید رو از لینک زیر خریدم. وقتی به دستم رسید و بازش کردم دیدم روی کارتنش نوشته LCD . با فروشنده تماس گرفتم و گفتم چرا تو سایت نوشته LED اما این LCD هست؟ گفت نور پس زمینه ی LED داره! متاسفانه فروشگاههای ایرانی همشون کنار اسم مدل نوشتن LED. و قطعآ خیلیهای دیگه هم مثل من فریب میخورن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا این هیچ. چند روزیه که میبینم از داخل مانیتور لکی کوچیک و سفید رنگ رو صفحه نمایش افتاده. اینطور که جستجو کردم و فهمیدم میشه از بین بردش. با برنامه UDPixel . اما من بلد نیستم. میشه آموزشش بدید؟
نقل قول:
من گفتم LED میخوام. دو ماه پیش این مانیتوری که پیشنهاد کردید رو از لینک زیر خریدم. وقتی به دستم رسید و بازش کردم دیدم روی کارتنش نوشته LCD . با فروشنده تماس گرفتم و گفتم چرا تو سایت نوشته LED اما این LCD هست؟ گفت نور پس زمینه ی LED داره! متاسفانه فروشگاههای ایرانی همشون کنار اسم مدل نوشتن LED. و قطعآ خیلیهای دیگه هم مثل من فریب میخورن.
حالا این هیچ. چند روزیه که میبینم از داخل مانیتور لکی کوچیک و سفید رنگ رو صفحه نمایش افتاده. اینطور که جستجو کردم و فهمیدم میشه از بین بردش. با برنامه UDPixel . اما من بلد نیستم. میشه آموزشش بدید؟
یک عکس باید از این حالت بگیرید .
خود سایت اسوس این مدل رو full hd led اعلام کرده
نقل قول:
LED همون تکنولوژی LCD (مایع کریستال) هست که نورش بجای فلوئورسنت LCD (اگه اشتباه نکنم ، نور LCD ها فلوئورسنت هه) ، نور LED رو داره واسه همین روی این مانیتورا مینویسن LCD که منظورشون تکنولوژی شون هست که اغلب فک میکنن گول شون زدن (مثلا میخان بگن تکنولوژی جدید OLED نیست)
تفاوت LED و LCD (منظورم تفاوت نور فلوئورسنت در مقابل LED) هم که راحت تو کیفیت تصویر معلومه . تفاوت شون تو زاویه ی دید شونه که تو LCD خیلی غیر منعطف تره و با یه زاویه ی کوچیک ، تصویر از حالت عادی اش خارج میشه
ببخشید. من یه مشکل دیگه با این مانیتور پیدا کردم. تا قبل از اینکه ویندوز رو تغییر بدم، صفحه بوت ویندوز نمایش داده نمیشد و پیام "Out of Range" در مانیتور نمایش میشد. حالا میبینم که حتی نمیتونه صفحه نصب ویندوز در داس رو نمایش بده. حتی دسکتاپ ویندوز 10 (که در داس نصب کردم(با مانیتور قدیمی)) هم نمیتونست نشون بده تا وقتیکه درایور کارت گرافیک NVIDIA رو نصب کردم. nVIDIDA 8400gs
این مشکل راه حلی نداره؟ با تشکر
نقل قول:
ببخشید. من یه مشکل دیگه با این مانیتور پیدا کردم. تا قبل از اینکه ویندوز رو تغییر بدم، صفحه بوت ویندوز نمایش داده نمیشد و پیام "Out of Range" در مانیتور نمایش میشد. حالا میبینم که حتی نمیتونه صفحه نصب ویندوز در داس رو نمایش بده. حتی دسکتاپ ویندوز 10 (که در داس نصب کردم(با مانیتور قدیمی)) هم نمیتونست نشون بده تا وقتیکه درایور کارت گرافیک NVIDIA رو نصب کردم. nVIDIDA 8400gs
این مشکل راه حلی نداره؟ با تشکر
تو اینطور مواقع اگر برق مونیتور رو یکبار از پشت دستگاه بکشید . دوباره وصل کنید . تصویر درست میشه .